Navigare în vizualizări

Navigare în vizualizări Eveniment

Azi

Ambasadorul Franţei la Bucureşti, în vizită la cramă

Domeniile Franco-Române str. Şcolii nr. 143, Sahăteni, Buzău

Vizita Excelenţei Sale, doamna Laurence Auer, Ambasadorul Republicii Franceze la Bucureşti, însoţită de o delegaţie a Misiunii Economice, la crama noatră din Săhăteni.

Participare la „VinEstival” Mamaia

MELODY bd. Mamaia, Constanta, Constanța

GoodWine a adus vinul pe faleza din Mamaia cu un entuziasm temerar, stabilind noi repere pentru publicul vizitator, în perioada cea iubită și dorită din sezonul estival. Vinurile de la Domeniile Franco-Române nu puteau să lipsească de la eveniment.

Degustare la magazinul „Wine Territory”

Wine Territory șos. Pipera nr. 2, București, Sector 1

Nou intrate în portofoliul magazinului specializat de vinuri Wine Territory din Bucureşti, vinurile de la Domeniile Franco-Române au făcut o putenică impresie participanţilor la degustare.

Participare la „Central Park Wine Festival” Cluj-Napoca

Parcul Central Simion Bărnuțiu Cluj-Napoca, Cluj

Cel mai mare festival in aer liber dedicat vinului, gastronomiei, muzicii si culturii - eveniment care are loc in Parcul Central din Cluj-Napoca. Timp de patru zile, parcul devine un loc perfect pentru relaxare si distractie, un loc unde vei fi intampinat cu cele mai bune vinuri si preparate culinare. Vinurile de la Domeniile Franco-Române sunt prezente la festival.

Parteneriat cu „UNICA Urban Party”

ParkLake str. Liviu Rebreanu nr. 4, București

Sezonul de vară nu putea trece neobservat, desigur, fără UNICA Urban Party! Vedete, vloggeri și influenceri au fost la înălțime – la propriu și la figurat, pe terasa centrului comercial ParkLake, unde s-au distrat pe cinste și au pozat la panourile și cornerele special amenajate. Vinurie de la Domeniile Franco-Române au fost prezente la eveniment.

Participare la „Festivalul Ro-Wine”

Fratelli Studios str. Glodeni nr. 1-3, București

Iubitorii de vin şi profesioniştii HoReCa au avut ocazia să se bucure de o mult-aşteptată reîntâlnire cu producătorii de vin, în cadrul ediţiei aniversare a RO-Wine | The International Wine Festival of Romania. 92 producători din 12 ţări și-au prezentat vinurile vizitatorilor veniți din toate colțurile României, dar și românilor stabiliți în străinătate și turiștilor veniți special pentru acest eveniment.…

Degustare la magazinul „Private Wine”

Private Wine Calea Serban Voda nr.28, București

O degustare de vinuri speciale din Dealu Mare, de la Domeniile Franco-Romane. Gama VIGNERON este formata din 8 etichete ce merita toata atentia cunoscatorilor, vinuri cu o evolutie minunata si cu un potential de invechire impresionant: 1. CHARDONNAY 2016 2. CHARDONNAY 2017 3. PINOT NOIR 2018 4. PINOT NOIR 2018 baricat 5. PINOT NOIR 2017 baricat 6. FETEASCA NEAGRA 2017…