Din ciclul „parteneri de nădejde”, azi vă prezentăm magazinul specializat de vinuri „Wine Territory”, situat în cartierul bucureștean Aviației, pe Șoseaua Pipera nr. 2. Reprezentantul magazinului, Ionuț Moroianu, a avut amabilitatea de a ne povesti, pe scurt, despre parteneriatul comercial pe care l-a început, încă din 2020, cu Domeniile Franco-Române.

Chef Samuel Le Torriellec a fost sedus de vinurile de la Domeniile Franco-Române, pe care le puteți găsi și în meniul restaurantului său din București. Ce-ar mai fi de spus? Dacă vă place bucătăria franceză autentică, vizitați restaurantul Le Petit Paris by Chef Samuel, pe strada Paris 61 A!

Daca plecați sau vă întoarceți de la mare, vă invităm să poposiți la cârciuma La Partid Lehliu, chiar lângă barieră. Aici, Emil Constantinescu, proprietarul acestei legendare locații, o să vă întâmpine cu bunătățile casei, stropite din belșug cu vinurile de la Domeniile Franco-Române.

Casa Vlăsia din Snagov e într-adevăr “un han de poveste”. O vizită la fața locului merită făcută nu doar pentru frumusețea peisajului, cât, mai ales, pentru bunătățile pregătite de Chef Razvan Iulian Gilcescu. Poate nu tocmai întâmplător, aici puteți gusta și vinurile de la Domeniile Franco-Române.

Magazine online