Crama

La Săhăteni, în Dealu Mare, îmbinăm tehnicile tradiţionale cu tehnologia modernă, pentru a produce vinuri de foarte bună calitate. Cu o suprafaţă de 1900 mp, crama noastră dispune de instalaţii de vinificaţie şi stocare pentru toate tipurile de vinuri: albe, rozé şi roşii.

Deoarece certificarea Ecocert impune proceduri stricte şi în procesul de vinificaţie, avem propriul laborator de analize pentru fiecare etapă de producţie. De asemenea, îmbutelierea şi etichetarea se realizează automatizat. În acest mod, ne asigurăm că toate vinurile obţinute sunt la standarde ridicate de calitate.

La Domeniile Franco-Române ne bucurăm mereu de oaspeţi, aşa că pasionaţii şi turiştii sunt invitaţi să ne viziteze, să deguste vinurile şi să ne împărtăşească opiniile lor. Vizitatorii vor descoperi crama, spaţiul special amenajat pentru păstrarea butoaielor de stejar, zona de degustare, sala de conferinţe şi facilităţile de cazare pentru 8 persoane. Vă aşteptăm cu un pahar de vin bun şi sperăm că veţi pleca de la noi cu amintiri frumoase.