Viziunea

 

În anul 2020, Domeniile Franco–Române au fost preluate de către un grup de investitori români cu tradiţie în viticultură, care intenţionează să continue povestea cramei de la Săhăteni şi să împartă bucuria vinurilor româneşti cu iubitorii de vinuri bune.

Mihnea Mihalache şi Mihnea Olariu, cei doi tineri investitori, propun o viziune nouă pentru Domeniile Franco-Române. Deşi crama este în plin proces de rebranding, noii investitori îşi doresc să onoreze munca fondatorului Denis Thomas şi să fie prezenţi cât mai repede pe piaţa magazinelor specializate, fizice şi online din ţară şi de peste hotare.

Planurile de viitor includ trecerea întregii plantaţii de viţă-de-vie la cultura BIO şi înfiinţarea unei staţii de încărcare a automobilelor electrice cu energie solară provenită de la panourile deja instalate pe acoperişul clădirii.

Pe lângă lucrările de renovare şi de modernizare demarate deja din fonduri proprii, se intenţionează mărirea capacităţii de stocare şi de vinificaţie a cramei prin cofinanţare europeană.